Personlig informasjon

Når du kjøper et produkt innsamler vi de opplysningene du oppgir, f.eks. navn, adresse, e-postadresse, telefonnr., betalingsmåte og andre opplysninger om hvilke produkter du kjøper og retunrerer, leveringsønsker, samt IP-adressen hvor bestillingen er gjort. Disse opplysningene lagres av kundeservice-formål, slik at vi kan levere de produkter og tjenester som forventes etter en bestilling. Du kan når som helst logge deg på “Min konto” for å se hvilke opplysninger vi har lagret om deg, samt ordrehistorikk. Opplysningene blir lagret i inntil fem år med mindre du ber oss fjerne den. Opplysningene blir ikke delt med tredjeparter.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg»” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Nettbutikken bruker også cookies/informasjonskapsler for å lagre valg du foretar deg i nettbutikken. Dette innebærer at nettleseren din vil huske produkter du har lagt til i handlekurven.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy for å måle trafikk på nettstedet. Din IP-adresse spores ikke og verktøyet lagrer ingen personopplysninger. Vi bruker en Facebook Piksel-for å lagre ditt besøk på nettsiden. Dette verktøyet kan bruke personopplysninger fra din Facebook-profil til å vise målrettede annonser innen markedsføring (dersom du har tillatt dette hos Facebook, og er pålogget din bruker ved kjøp). Les mer om dette på Facebook sine nettsider.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger (opplysninger som du legger igjen hos oss) blir delt med Posten/Bring ettersom dette er leverandøren av pakkene som sendes fra nettbutikken. De vil ikke bli brukt til andre formål enn forsendelser av pakker. Dine opplysninger deles også med Bambora, som står for betalingsløsningen. Heller ikke her vil opplysningene dine benyttes til annet enn å fullføre transaksjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Proglazer Concept AS har gode rutiner og tekniske løsninger for å beskytte dine personopplysninger. Kun medarbeidere med behov for tilgang til personopplysningene, har dette. Nettbutikken bruker WooCommerce/WordPress som løsning – en av markedets mest brukte systemer for netthandel – og følgelig er systemene for oppbevaring av personopplysninger blant de bedre i markedet.

Personvernerklæringen er sist oppdatert 24.01.2020.