Salgsbetingelser

Leveringstid
Bestillinger sendes ut innen 24 timer etter at varene har blitt bestilt. Varene sendes med Posten/Bring, og leveringstid er vanligvis 1-3 arbeidsdager.

Ordrebekreftelse
Ordrebekreftelse sendes umiddelbart til din registrerte epostadresse når betalingen er gjennomført.

Betalingsmåte
Gjennom Svea Finans kan du betale trygt og enkelt med både VISA og MasterCard. Vi tilbyr også 14 dagers betalingsutsettelse og betaling med faktura gjennom Svea Finans.

Faktura:

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.  Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Delbetaling:

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon

Allmenne vilkår finner du her

Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her

Merverdiavgift (mva)
Alle priser i nettbutikken er oppgitt inklusive mva.

Angrerett og returfrakt
Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Eventuelle returkostnader bæres av forbrukeren, jf. Angrerettloven § 8, første ledd, bokstav i.I utgangspunktet foreligger det en angrerett. Angreretten benyttes ved å fylle ut og sende et standardisert skjema for bruk av angrerett (angreskjema) til Leverandøren. Denne avtalen beskriver vilkårene, tidsfristene og fremgangsmåtene for å bruke angreretten, jf. angrerettloven § 8, første ledd, bokstav h og § 20 første og annet ledd.

Angrefristen utløper 14 dager fra den dag Kunden får varen/-e i sin fysiske besittelse. Angrefristen utløper 14 dager fra den dag avtalen om tjeneste ble inngått, eller den dag forbrukeren får varen i fysisk besittelse. Ved bruk av angreretten bortfaller partenes forpliktelser til å oppfylle avtalen.

Det er viktig å merke seg at det ikke er angrerett på produkter som er fremstilt etter Kundens spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, jf. angrerettloven § 22, første ledd, bokstav e. Dette vil typisk gjelde klær med eget design og andre produkter forbrukeren påvirker utformingen av.

Angrerettloven gjelder heller ikke «når den samlede kontraktssummen, inkludert frakt- og tilleggskostnader som forbrukeren skal betale, er 300 kr eller mindre», jf. angrerettloven § 2, 1. ledd, bokstav g.

Reklamasjoner
Skulle en vare avvike fra normalen eller av en eller annen grunn ikke samsvare med produktbeskrivelsen fra Proglazer, så kan varen returneres til oss. Reklamasjonsretten omfatter kun produksjonsfeil/originale feil med varen, og ikke feil som kommer av slitasje eller av feilaktig bruk. Ved godkjent reklamasjon blir returfrakten dekket av Proglazer Concept AS.